hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    +36-20/329-24-22  | Adatkezelési tájékoztató
  • Csapatépítés a Seholszigeten
  • Óvodai osztálykirándulás
  • Seholsziget élménypark

Egy szigetnyi élménnyel várjuk a családokat, a kicsiktől egészen a nagyszülőkig...

 

Szeretnéd megtudni, hogyan találd meg a lovakkal a közös nevezőt?
- Akkor ezt ne hagyd ki!

2x2 napos intenzív lovastábor - Halász péter Lovasoktatóval
Választható időpontok: 2020. január 25-26. vagy 2020. február 22-23.
 
lovaskepzes

további részletek itt


 

Téli csomagajánlatunk

teli akcio

teli akcio2 

Foglalás itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Kedves Vendégeink!

 A tavaszi nyitónap: 2020.03.15.


FELEJTHETETLEN NAPOT SZERETNE A GYERMEKEKNEK?

Óvodai és osztálykirándulások a Seholszigetre...

Az erdő alján a Lókos patak partján található a Seholsziget Élménypark, mely remek kikapcsolódást biztosít „kicsiknek és nagyoknak” egyaránt. Szervezett, természet közeli programjaink között megtalálhatóak a lovas és kézműves foglalkozások, íjászat, élményvonatozás, természetjárás. Az élményt állatsimogatónk, mini állatkertünk és korosztályos játszótereink teszik teljessé. Több napos osztálykirándulások lebonyolítását is vállaljuk, 20 fő feletti létszám esetén kérje csoportos árajánlatunkat!

Regisztráció a kirándulásra

osztalykirandulas 2018 seholsziget

Szeretettel várjuk az óvodás és iskolai csoportokat a valódi élmények szigetére! A park kiváló úti cél az egy-, és több napos osztálykirándulások szervezésére. A PEDAGÓGUSOKNAK a belépés 2020-ban is INGYENES!


Éljen át egy felejthetetlen kalandot, festői környezetben, az egyedülálló stílusú Seholsziget Élményparkban! Parkunkban, a nagyváros nyüzsgése után a családok megtalálják a nyugalmat, békességet, harmóniát. Az élményt, lovarda, alkotó- és kovácsműhely, játszóterek, mini állatkert, kis vonat, erdei madárösvény, Csillagfény sátortábor és a Postakocsi Vendégház biztosítja! Tudjon, meg többet a Seholsziget Élményparkról, látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk!