hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    +36-20/329-24-22  | Adatkezelési tájékoztató

A csapat

Lek János és Markó Judit

Judit és János

János:
Kiegészítjük egymást munkánk során -támogatva-segítve-szeretettel figyelmeztetve.
Amihez hozzáfogtam teljes odaadással, 120%-kal végeztem. Feladatom volt a park tervezése, építése, az építés irányítása. Fő szempont volt számomra a biztonság, az egyedi kivitelezés,
ami csak úgy tudott létre jönni, hogy nagyon jó kollégákkal, ill. szakemberekkel közös alkotásként készültek a park különböző egységei.
Judit:
Fontos számunkra az alkotás öröme, és a természet harmóniája.
János:
Közel áll hozzánk a lovak szeretete ezen belül szívesen lovagolok ill, fogatot hajtok.
Judit:
A park központi gondolata a "boldog család", aminek az előkészítésében, a környezet, ill. a programok szervezésében dolgozom szívesen. Sokan mondják, hogy büszkék lehetünk a parkra,
de én tudom, hogy ami itt a parkban épült az nem a mi érdemünk, hanem a Teremtő Isten segítségével jött létre. Ami motivál a munkámban az a "szolgálat" a családok felé.
János:
A Park egy lehetőség azok számára, akik szeretnek nagyot álmodni és szívesen dolgoznak másokért, olyan dolgokért, aminek a fizető eszköze a mosoly és a szeretet...
A jelenlegi csapat ilyen lelkületű.
Amiben szívesen tevékenykedek az-az alkotás, új dolgok létre hozása, a fával való munka. Szeretek a természetben lenni, kirándulni, lovagolni, fogatot hajtani, családokkal beszélgetni.
Judit:
Szívesen foglalkozok az emberekkel, kedvenc programom a családokkal közös kemencés sütögetés.
Amit érdemes tudni rólunk, hogy három éve megváltozott az életünk  (2010.02.10.) Krisztus gyermekei lettünk. Az életünkben változott a fontossági sorrend.
A hármas kötelék lett az életünkben a legfontosabb.

"Sokkal jobban van dolga a kettőnek, hogynem az egynek; mert azoknak jó jutalmok vala az ő munkájokból.
Ha az egyiket megtámadja is valaki, ketten ellene állhatnak annak; és a hármas kötél nem hamar szakad el."

Czira Orsolya

Czira Orsolya

A Seholsziget Élménypark lovasoktatója és lovarda vezetője.
Czira Orsolya vagyok. 15 éve kezdtem el lovagolni. 2002 óta versenyeztem díjugratásban, edzői képesítéssel rendelkezem. Feladatom az Élményparkban a lovak idomítása, csikók belovaglása. A lovasok képzése, oktatása kezdő vagy haladó szintről akár a versenyek világáig is.

Segítem és figyelem kollégáim lovastudását is, hogy a Park egy egységes és jól működő oktatási rendszert tudjon kialakítani.
Szerencsésnek tartom magamat, hiszen elmondhatom, hogy a hobbim a munkám. Számomra a lovakkal kerek a világ. :)

 

 

Bors Valéria

Bors ValériaÚgy érzem, a Seholszigeten nagyon változatos a feladatköröm. Az építkezés kezdetétől szinte minden munkakörben ami a feladatkörömhöz tartozik, részt vállaltam. A kezdeti kinti munkáktól a vendégek fogadásától a táboroztatásig, csoportvezetéstől a főzésig, kiszolgálásig minden területen kipróbáltam magam. Naponta az előkészítések, anyagbeszerzések, egyes területek ellenőrzése, figyelemmel kísérése tartozik hozzám. Hétvégeken a vendégek kiszolgálása is a feladataimhoz tartozik. Mindegyik munkát szívesen csinálom. Bármelyikben otthon érzem magam.

Az életben a mások segítése tölt el a legnagyobb boldogsággal. Gyermekkoromtól abban nőttem fel, hogy mindig támogattuk egymást. Később pedig munkám mellett szívesen segítettem családtagjaimnak és barátnőimnek, sőt idegeneknek is.

Szerintem a Seholsziget egy nagyon különleges kirándulóhely, ahol felnőtt és gyermek egyaránt egy más világban érezheti magát. Úgy érzem a mostani munkatársak fiatalságukkal, tudásukkal és összefogásukkal nagyon sokat tesznek a Park fellendítéséért. Ha a csapat közös célja vendégeink igényeinek kiszolgálása, hogy nyugodt és boldog órákat, napokat tölthessenek el az Élménypark bármely részén, az elvégzendő feladatok bennünket is boldoggá tesznek.
Régóta hobbim a varrás, bár mióta szemüveget kell hozzá viselnem, nehezen szánom rá magam. Eléggé nyugodt természetű, türelmes, kitartó vagyok.

Rotter Dávid

Rotter Dávid Lovasoktató

Széll Barnabás

barnabasHázigazda. A Seholszigeten én foglalkozok a marketinggel, programok szervezésével és összehangolásukkal. Szeretek olyan újdonságokon ötletelni és a többiekkel közösen megvalósítani, melyek vendégeink számára folyamatos új élményeket biztosítanak.
A munkámban, az életemben, az Isten hit ad erőt és a gondolat visz előbbre...
A park egy „élő" mesevilág. Ha gyermekkoromban lett volna ilyen hely, biztosan rávettem volna a szüleim, hogy költözzünk a közelébe. A csapat jó lelkületű, fiatal(os), összetartó, akikkel öröm a közös munka, szeretem Őket.
Amióta erdő mellé költöztünk, örömmel etetem és fotózom az énekes madarakat, de szívesen olvasok és motorozok a Solex és Vespa nevű "vasparipáimmal"...

 

 

 

 
Sárfi Gabi

sarfi gabriellaHázigazda. Rendezvényszervezőként munkámmal kiegészítem, színesítem a Seholsziget csapatának munkáját.
Iparművész múltamnak köszönhetően több kreatív kihívással is találkozom itt a parkban és megélhetem az alkotás örömét is.
Számtalan gasztronómiai rendezvény kitalálója és megalkotója voltam, de ebben az erdővel övezett gyönyörű természetes környezetben a 9 búbos kemence árnyékában újabb izgalmas kihívás számomra a kemencében sütögetés és az ahhoz kapcsolódó helyi értékek felfedezése és annak továbbörökítése.
Szeretek csapatban dolgozni, élvezem az új kihívásokat és boldoggá tesz, ha körülöttem lévő látogatók megelégedett mosollyal, sok élménnyel térnek haza.

 

 

 Lengyel Mónika

lengyel monikaNagy örömmel tölt el, hogy a Seholsziget csapat tagja lehetek. Szeretek a gyerekek között lenni, kézműves foglalkozásokat tartani. Fontosnak tartom a környezetem tisztaságát, rendezettségét, így szívesen foglalkozom a park dekorálásával. Szabadidőmben a levendula ültetvényemen dolgozom és levendulából készített kézműves termékeket csinálok. Nagy szeretettel gyűjtöm és restaurálom a régi bútorokat.
 
 
 
 
 
 
 

Kaliczka Ferenc a park Macija:)

MaciKonyhafőnök

 

 

 

 

 

 

Rádi János

jani  Fogathajtó, kisállatgondozó...